ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ελαιόλαδο στη ζύμη της πίτσας

Πριν προσθέσετε σάλτσα ντομάτας και λαχανικά στη βάση της πίτσας, αλείψτε το ζυμάρι με ελάχιστο ελαιόλαδο χρησιμοποιώντας ένα πινέλο. Το ελαιόλαδο θα λειτουργήσει σαν διαχωριστική …

14.12.2016

Πριν προσθέσετε σάλτσα ντομάτας και λαχανικά στη βάση της πίτσας, αλείψτε το ζυμάρι με ελάχιστο ελαιόλαδο χρησιμοποιώντας ένα πινέλο. Το ελαιόλαδο θα λειτουργήσει σαν διαχωριστική μεμβράνη προστατεύοντας τη ζύμη από τα υγρά που θα «βγάλουν» τα λαχανικά κατά το ψήσιμο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών