ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Για να μη «μαυρίσει» ο δυόσμος…

… και ο βασιλικός, τα ψιλοκόβουμε την τελευταία στιγμή, δηλαδή λίγο πριν τα προσθέσουμε στο φαγητό. Αυτό ισχύει αν τα βάλουμε στο γαρνίρισμα, γιατί αν …

01.09.2011| Updated: 25.06.2021
Για να μη «μαυρίσει» ο δυόσμος…

… και ο βασιλικός, τα ψιλοκόβουμε την τελευταία στιγμή, δηλαδή λίγο πριν τα προσθέσουμε στο φαγητό. Αυτό ισχύει αν τα βάλουμε στο γαρνίρισμα, γιατί αν πρόκειται να μαγειρευτούν, έστω και λίγο, δεν πρόκειται να διατηρήσουν το ζωηρό πράσινο χρώμα τους.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών