Πριν βάλετε το γάλα στο κατσαρολάκι, αλείψτε περιμετρικά το χείλος του σκεύους με λίγο βούτυρο. Έτσι δημιουργείται ένα προστατευτικό «δαχτυλίδι» που θα σταματήσει το γάλα που θα φουσκώσει από το να ξεχυθεί. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι όταν μαγειρεύουμε αφήνουμε την κατσαρόλα στο μάτι και φεύγουμε…
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Για να μην χυθεί το γάλα που βράζει
Πριν βάλετε το γάλα στο κατσαρολάκι...
14.11.2011| Updated: 25.06.2021![Για να μην χυθεί το γάλα που βράζει](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2021/03/b_gala.jpg)
![MHT](/wp-content/themes/vilva/images/MHT.png)