ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Γιατί προτιμάμε σουβλάκια μεταλλικά

Γιατί σε αντίθεση με τα ξύλινα δεν καίγονται και επαναχρησιμοποιούνται.

17.02.2012

Γιατί σε αντίθεση με τα ξύλινα δεν καίγονται και επαναχρησιμοποιούνται.
Γιατί πυρακτώνουν και ψήνουν καλύτερα το εσωτερικό των κομματιών του κρέατος που έχουμε περάσει σε αυτά.
Από τα μεταλλικά σουβλάκια, προτιμάμε αυτά που είναι κάπως πλακέ γιατί σε αυτά τα κομμάτια του κρέατος στερεώνονται καλύτερα και δεν «γυρνάνε» κάθε φορά που γυρνάμε τα σουβλάκια.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών