ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η χωριάτικη που περίσσεψε…

…γίνεται μια πρώτης τάξεως σάλτσα για ψητά κρεατικά ή ζυμαρικά. Μπορούμε να την περάσουμε από το μπλέντερ και είτε να την κάνουμε πολτό είτε να …

14.12.2016

…γίνεται μια πρώτης τάξεως σάλτσα για ψητά κρεατικά ή ζυμαρικά. Μπορούμε να την περάσουμε από το μπλέντερ και είτε να την κάνουμε πολτό είτε να την ψιλοκόψουμε πατώντας το διακόπτη 2-3 φορές. Τη σάλτσα θα σερβίρουμε σε μπολάκι δίπλα στο ψητό φιλέτο κοτόπουλου, σε μπριζόλες, σε ψαρονέφρι κ.ά. ή θα την αναμείξουμε με ζεστά ζυμαρικά. Διορθώνουμε το αλατοπίπερο και αν χρειαστεί προσθέτουμε 1 μικρή φρέσκια ντομάτα, λίγο αγγούρι ή κάποιο μυρωδικό για ενδυνάμωση της γεύσης.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών