…γίνεται μια πρώτης τάξεως σάλτσα για ψητά κρεατικά ή ζυμαρικά. Μπορούμε να την περάσουμε από το μπλέντερ και είτε να την κάνουμε πολτό είτε να την ψιλοκόψουμε πατώντας το διακόπτη 2-3 φορές. Τη σάλτσα θα σερβίρουμε σε μπολάκι δίπλα στο ψητό φιλέτο κοτόπουλου, σε μπριζόλες, σε ψαρονέφρι κ.ά. ή θα την αναμείξουμε με ζεστά ζυμαρικά. Διορθώνουμε το αλατοπίπερο και αν χρειαστεί προσθέτουμε 1 μικρή φρέσκια ντομάτα, λίγο αγγούρι ή κάποιο μυρωδικό για ενδυνάμωση της γεύσης.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Η χωριάτικη που περίσσεψε…
…γίνεται μια πρώτης τάξεως σάλτσα για ψητά κρεατικά ή ζυμαρικά. Μπορούμε να την περάσουμε από το μπλέντερ και είτε να την κάνουμε πολτό είτε να …
14.12.2016| Updated: 15.02.2024![Η χωριάτικη που περίσσεψε…](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2021/03/b_maurokouki.jpg)
![MHT](/wp-content/themes/vilva/images/MHT.png)