Το γάλα που ρίχνουμε στο καβουρδισμένο αλεύρι για να φτιάξουμε μπεσαμέλ είναι προτιμότερο να το έχουμε ζεστάνει προηγουμένως. Έτσι, η μπεσαμέλ κινδυνεύει να σβολιάσει λιγότερο από ό,τι αν το γάλα ήταν κρύο από το ψυγείο.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Η πιο καλή η μπεσαμέλ II
Το γάλα που ρίχνουμε στο καβουρδισμένο αλεύρι για να φτιάξουμε μπεσαμέλ είναι προτιμότερο να το έχουμε ζεστάνει προηγουμένως. Έτσι, η μπεσαμέλ κινδυνεύει να σβολιάσει λιγότερο …
20.10.2011| Updated: 25.06.2021![Η πιο καλή η μπεσαμέλ II](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2021/03/b_shutterstock_67378414.jpg)
![MHT](/wp-content/themes/vilva/images/MHT.png)