ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η πιο καλή η μπεσαμέλ ΙΙΙ

Όταν ρίξουμε το ζεστό γάλα στο καβουρδισμένο αλεύρι, αποσύρουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε γρήγορα και έντονα με έναν αυγοδάρτη. Ο αυγοδάρτης βοηθά στο να …

24.10.2011
Φωτογραφία:

Όταν ρίξουμε το ζεστό γάλα στο καβουρδισμένο αλεύρι, αποσύρουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε γρήγορα και έντονα με έναν αυγοδάρτη. Ο αυγοδάρτης βοηθά στο να διαλυθούν τυχόν σβόλοι και οι γρήγορες κινήσεις στο να γίνει το μείγμα λείο και κρεμώδες. Ακόμα κι αν το μείγμα φαίνεται να έχει σβολιάσει στην αρχή, με το ανακάτεμα θα γίνει όσο βελούδινο πρέπει. Επαναφέρουμε στη φωτιά μόνο αν η μπεσαμέλ είναι πολύ υδαρής και ανακατεύουμε διαρκώς μέχρι να δέσει.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών