ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η σωστή θερμοκρασία για το γλυκό κρασί και τα αποστάγματα

Σερβίρουμε...

29.11.2011

Σερβίρουμε:

  • το γλυκό κόκκινο κρασί στους 12-14 ºC
  • το γλυκό λευκό κρασί στους 10 ºC
  • τα αποστάγματα στους 18 ºC

 Η βότκα θα πρέπει να βγει παγωμένη, από την κατάψυξη.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών