Το κατίκι Δομοκού είναι ένα παραδοσιακό κρεμώδες τυρί που παρασκευάζεται από κατσικίσιο ή μείγμα κατσικίσιου και πρόβειου γάλακτος. Είναι προϊόν ΠΟΠ, παράγεται και ωριμάζει στην περιοχή του Δομοκού και η γεύση του είναι ελαφρώς υπόξινη. Το βρίσκουμε σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και σε πολλά παντοπωλεία. Εχει μόλις 12% λιπαρά και ως εκ τούτου είναι ιδανικό για ελαφριά ντιπ και σάλτσες.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Κατίκι για ελαφριές σάλτσες
Το κατίκι Δομοκού είναι ένα παραδοσιακό κρεμώδες τυρί που παρασκευάζεται από κατσικίσιο ή μείγμα κατσικίσιου και πρόβειου γάλακτος. Είναι προϊόν ΠΟΠ, παράγεται και ωριμάζει στην …
18.09.2014| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος
![Κατίκι για ελαφριές σάλτσες](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2021/03/b_katiki_domokou.jpg)
![MHT](/wp-content/themes/vilva/images/MHT.png)