ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κρασί στη σωστή θερμοκρασία

Σερβίρουμε...

28.11.2011

Σερβίρουμε:

  • τη σαμπάνια και τα αφρώδη κρασιά στους 8 ºC
  • τα λευκά κρασιά στους 10 ºC
  • τα ροζέ κρασιά στους 11-12 ºC

 Τα κόκκινα κρασιά καλό θα είναι να μη βρίσκονται στο ψυγείο, αλλά σε θερμοκρασία που να μην ξεπερνάει τους 18 ºC.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών