ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Κυκλοφόρησε ένα καινούργιο φυσικό μεταλλικό νερό

Η συνεργασία της ηπειρώτικης Βίκος με τη Lidl συνεχίζεται με την παρουσίαση της νέας ετικέτας φυσικού μεταλλικού νερού Saguaro, που θα διατίθεται αποκλειστικά από τα Lidl.

02.05.2018| Updated: 25.06.2021
Κυκλοφόρησε ένα καινούργιο φυσικό μεταλλικό νερό

Η συνεργασία της ηπειρώτικης Βίκος με τη Lidl, που ξεκίνησε το 2005, συνεχίζεται με την παρουσίαση της νέας ετικέτας φυσικού μεταλλικού νερού Saguaro, που θα διατίθεται αποκλειστικά από τα Lidl. Το προϊόν βρίσκεται στα ράφια εδώ και λίγες ημέρες και παράγεται και εμφιαλώνεται στο πιο νέο εργοστάσιο της Βίκος, στο Καλπάκι Ιωαννίνων. Στην πρόσφατη επίσκεψή μας στις εγκαταστάσεις της Βίκος είδαμε από κοντά τη νέα γραμμή παραγωγής του νέου αυτού νερού, την 9η συνολικά της εταιρείας, και μάθαμε πολλά για την ιστορία της Βίκος, από το δειλό ξεκίνημα το 1990, με την αγορά της έκτασης όπου βρίσκεται η ομώνυμη πηγή με φυσικό μεταλλικό νερό, στην Περίβλεπτο Ιωαννίνων, μέχρι σήμερα, με επενδύσεις πολλών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και δυναμικό 404 εργαζομένων.

Η Βίκος, με επικεφαλής τον Πέτρο Σεπετά, συνεχίζει τις στρατηγικές κινήσεις και συνεργασίες και επενδύει σε νέες εγκαταστάσεις. Σημαντικό ορόσημο για την πορεία της εταιρείας η συνεργασία με τη Lidl το 2005, τόσο με τη διάθεση εδώ και χρόνια της 6άδας 1,5 λίτρου φιαλών νερού Βίκος στα σούπερ μάρκετ της, στην τιμή του 1,25 ευρώ, μέχρι την παρασκευή και την εμφιάλωση της ιδιωτικής ετικέτας αναψυκτικών Freeway του Lidl αποκλειστικά από τη Βίκος. Αυτή τη στιγμή η εταιρεία δραστηριοποιείται σε τρεις συνολικά εγκαταστάσεις (ΒΙΠΕ Ιωαννίνων, Περίβλεπτος, Καλπάκι), εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της με νέα, όπως παγωμένο τσάι και αναψυκτικά με στέβια, και επεκτείνεται και στη Νότια Ελλάδα.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών