- Πολτοποιούμε 4 αυγά και προσθέτουμε 1/2 φλιτζάνι ροκφόρ ή γκοργκοτζόλα (λιωμένα με το πιρούνι) και 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι στραγγιστό. Δοκιμάζοντας προσθέτουμε ό,τι χρειάζεται. Θα ταίριαζε να προσθέσουμε και λίγο λεμονοχυμό.
- Μπορούμε να ανακατέψουμε 4 σφιχτά αυγά πολτοποιημένα με 1/2 φλιτζάνι καπνιστό σολομό ψιλοκομμένο, 3 κουτ. σούπας μαγιονέζα και 1/2 φλιτζάνι άνηθο ψιλοκομμένο. Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σερβίρουμε σε μπολάκι και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και λίγο χυμό λεμονιού.
- Σερβίρουμε τα ντιπ για το απεριτίφ μας με μπαστουνάκια λαχανικών (σέλερι, καρότα, μπουκετάκια κουνουπιδιού), κριτσίνια, τσιπς πατάτας και καλαμποκιού ή φρυγανισμένο ψωμί.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Μαγειρική ανακύκλωση: Πασχαλινά αυγά σε ντιπ
Τίποτα δεν πάει χαμένο!
19.04.2020| Updated: 25.06.2021![Μαγειρική ανακύκλωση: Πασχαλινά αυγά σε ντιπ](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2021/03/b_ayga.jpg)
![MHT](/wp-content/themes/vilva/images/MHT.png)