ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Μαγειρική ανακύκλωση: Ζυμαρικά + ρύζι

Τα εναπομείναντα μακαρόνια ανακατεμένα με χτυπημένα αυγά και τριμμένο τυρί γίγονται πίτα στο τηγάνι, σαν ομελέτα. Το ίδιο γίνεται και με το ριζότο της προηγούμενης …

18.04.2012| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος
Μαγειρική ανακύκλωση: Ζυμαρικά + ρύζι

Τα εναπομείναντα μακαρόνια ανακατεμένα με χτυπημένα αυγά και τριμμένο τυρί γίγονται πίτα στο τηγάνι, σαν ομελέτα. Το ίδιο γίνεται και με το ριζότο της προηγούμενης μέρας.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών