ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Μεμβράνη στη φάβα

Αν δεν καταναλώσουμε τη φάβα που φτιάξαμε αμέσως κάνουμε αυτό που κάνει ο Στέλιος Παρλιάρος στις γλυκές κρέμες μέχρι να κρυώσουν. Καλύπτουμε την επιφάνεια της …

25.10.2011| Updated: 25.06.2021
Μεμβράνη στη φάβα

Αν δεν καταναλώσουμε τη φάβα που φτιάξαμε αμέσως κάνουμε αυτό που κάνει ο Στέλιος Παρλιάρος στις γλυκές κρέμες μέχρι να κρυώσουν. Καλύπτουμε την επιφάνεια της φάβας όσο είναι ζεστή με διάφανη μεμβράνη με τρόπο τέτοιο ώστε η μεμβράνη να εφάπτεται στην επιφάνεια του κρεμώδους πολτού. Έτσι η φάβα δεν θα πιάσει κρούστα και θα μείνει λεία και βελούδινη όπως όταν την κατεβάσαμε από τη φωτιά. Το ίδιο κάνουμε και σε χούμους, μπεσαμέλ και άλλες κρεμώδεις παρασκευές.

 

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών