ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μουλιάζουμε τα καλαμάκια για σουβλάκια

Βυθίζουμε τα ξύλινα καλαμάκια σε κρύο νερό για περίπου μισή ώρα, προτού ετοιμάσουμε τα σουβλάκια, ώστε να μην καούν ή να ξεφλουδίσουν κατά τη διάρκεια …

13.12.2016

Βυθίζουμε τα ξύλινα καλαμάκια σε κρύο νερό για περίπου μισή ώρα, προτού ετοιμάσουμε τα σουβλάκια, ώστε να μην καούν ή να ξεφλουδίσουν κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Εναλλακτικά, χρησιμοποιούμε μεταλλικές σούβλες που επαναχρησιμοποιούνται.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών