ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Να «ιδρώσουν» τα τυριά

Η γεύση και το άρωμα των τυριών αναδεικνύονται καλύτερα σε θερμοκρασία δωματίου. Γι’ αυτό θυμηθείτε να τα βγάλετε 15 λεπτά περίπου προτού τα σερβίρετε.

13.12.2016

Η γεύση και το άρωμα των τυριών αναδεικνύονται καλύτερα σε θερμοκρασία δωματίου. Γι’ αυτό θυμηθείτε να τα βγάλετε 15 λεπτά περίπου προτού τα σερβίρετε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών