ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Noodles: προσοχη στο βρασιμο

Για να μη λασπώσουν τα ρυζομακάρονα, τηρούμε τις οδηγίες της συσκευασίας, όμως έχουμε το νου μας γιατί δεν είναι πάντα σωστές. Την ώρα που βράζουν …

24.11.2014
Φωτογραφία: Άκης Ορφανίδης

Για να μη λασπώσουν τα ρυζομακάρονα, τηρούμε τις οδηγίες της συσκευασίας, όμως έχουμε το νου μας γιατί δεν είναι πάντα σωστές. Την ώρα που βράζουν φροντίζουμε να τα ξεμπλέξουμε με μια πιρούνα, γιατί είναι συνήθως πολύ μακριά και «μπερδεμένα». Αφού τα σουρώσουμε, τα ξεπλένουμε με λίγο νερό για να μην κολλήσουν μέχρι να τα χρησιμοποιήσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών