ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Όχι αλάτι στο ζωμό

Όταν φτιάχνουμε ζωμούς είναι προτιμότερο να μην τους αλατίζουμε. Έτσι δεν δημιουργείται πρόβλημα στην ποσότητα του αλατιού που βάζουμε στο φαγητό στο οποίο τους χρησιμοποιούμε.

14.12.2016

Όταν φτιάχνουμε ζωμούς είναι προτιμότερο να μην τους αλατίζουμε. Έτσι δεν δημιουργείται πρόβλημα στην ποσότητα του αλατιού που βάζουμε στο φαγητό στο οποίο τους χρησιμοποιούμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών