ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Οι πίτες της Λαμπρής

Σε όλες τις γιορτές αλλά κυρίως το Πάσχα με όλα τα μυριστικά και τα τυριά της Άνοιξης, οι πίτες έχουν την τιμητική τους. Με φύλλο ή χωρίς, εύκολες ή λίγο πιο δύσκολες έχουν την καλύτερη θέση στο γιορτινό μας τραπέζι.

29.04.2021

Σε όλες τις γιορτές αλλά κυρίως το Πάσχα με όλα τα μυριστικά και τα τυριά της Άνοιξης, οι πίτες έχουν την τιμητική τους. Με φύλλο ή χωρίς, εύκολες ή λίγο πιο δύσκολες, έχουν την καλύτερη θέση στο γιορτινό μας τραπέζι.

Λαχανόπιτα (χορτόπιτα) με φύλλο από αλεύρι ολικής άλεσης και προζύμι, με ξινό τραχανά, φέτα και σφέλα

 


Μπαζίνα με σφέλα και μαύρες σταφίδες


Φορμαελόπιτα καλαβρυτινή


 Πλαστός, η «ξυπόλητη» χορτόπιτα


Γαλατόπιτα αλμυρή!

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών