ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Όταν είναι πολύ ξινό το πορτοκάλι…

...αφαιρείς τη φλούδα, το κόβεις στα τέσσερα...

18.11.2011

...αφαιρείς τη φλούδα, το κόβεις στα τέσσερα και πασπαλίζεις με ελάχιστο ψιλό αλάτι. Διαφορετικά ξεχωρίζεις τις σκελίδες, τις κόβεις στη μέση και πασπαλίζεις στη σάρκα το αλάτι.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών