ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Περί κυπριακών πιτών

Οι κυπριακές πίτες έχουν οβάλ σχήμα, είναι πιο ψωμωμένες από τις αραβικές πίτες και το χαρακτηριστικό τους είναι ότι στο εσωτερικό τους δημιουργείται ένα κενό, γι’ αυτό …

18.07.2012

Οι κυπριακές πίτες έχουν οβάλ σχήμα, είναι πιο ψωμωμένες από τις αραβικές πίτες και το χαρακτηριστικό τους είναι ότι στο εσωτερικό τους δημιουργείται ένα κενό, γι’ αυτό και τις χαράζουμε στη μία τους άκρη με το μαχαίρι για να τις ανοίξουμε, φτιάχνοντας έτσι μια θήκη σαν τσέπη, και να τις γεμίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών