ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πετσέτα στο πιλάφι

Μόλις ολοκληρωθεί το μαγείρεμα του πιλαφιού, σκεπάζουμε την κατσαρόλα με καθαρή βαμβακερή πετσέτα μέχρι να το σερβίρουμε. Η πετσέτα απορροφά τους υδρατμούς και έτσι το …

14.12.2016

Μόλις ολοκληρωθεί το μαγείρεμα του πιλαφιού, σκεπάζουμε την κατσαρόλα με καθαρή βαμβακερή πετσέτα μέχρι να το σερβίρουμε. Η πετσέτα απορροφά τους υδρατμούς και έτσι το πιλάφι μας δεν κινδυνεύει να λασπώσει.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών