- Προτιμάμε τα φασολάκια που έχουν έντονο πράσινο χρώμα, ζωηρό.
- Αποφεύγουμε όσα έχουν κηλίδες, σημάδια ή είναι κιτρινισμένα.
- Διαλέγουμε όσα είναι σφριγηλά.
- Όταν τα λυγίζουμε, πρέπει να σπάνε και όχι να κόβονται· αυτό είναι σημάδι πως η επιδερμίδα τους έχει ικανοποιητική υγρασία και δεν έχουν ξεραθεί τα σπέρματα.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Πώς διαλέγουμε τα φασολάκια;
Προτιμάμε τα φασολάκια που έχουν έντονο πράσινο χρώμα, ζωηρό. Αποφεύγουμε όσα έχουν κηλίδες, σημάδια ή είναι κιτρινισμένα. Διαλέγουμε όσα είναι σφριγηλά. Όταν τα λυγίζουμε, πρέπει …
26.07.2012| Updated: 25.06.2021![Πώς διαλέγουμε τα φασολάκια;](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2021/03/b_fasolakia_anoigma.jpg)
![MHT](/wp-content/themes/vilva/images/MHT.png)