ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πώς διαλέγουμε τα φασολάκια;

Προτιμάμε τα φασολάκια που έχουν έντονο πράσινο χρώμα, ζωηρό. Αποφεύγουμε όσα έχουν κηλίδες, σημάδια ή είναι κιτρινισμένα. Διαλέγουμε όσα είναι σφριγηλά. Όταν τα λυγίζουμε, πρέπει …

26.07.2012
  • Προτιμάμε τα φασολάκια που έχουν έντονο πράσινο χρώμα, ζωηρό.
  • Αποφεύγουμε όσα έχουν κηλίδες, σημάδια ή είναι κιτρινισμένα.
  • Διαλέγουμε όσα είναι σφριγηλά.
  • Όταν τα λυγίζουμε, πρέπει να σπάνε και όχι να κόβονται· αυτό είναι σημάδι πως η επιδερμίδα τους έχει ικανοποιητική υγρασία και δεν έχουν ξεραθεί τα σπέρματα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών