ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πώς καθαρίζουμε τη γλιστρίδα;

Κρατάμε τις κορυφές με τους τρυφερούς μίσχους και τα φύλλα, ενώ από τα χοντρά κοτσάνια παίρνουμε μόνο τα φύλλα. Το πλύσιμο και το κόψιμοτης θέλουν …

17.07.2017
Φωτογραφία: Shutterstock

Κρατάμε τις κορυφές με τους τρυφερούς μίσχους και τα φύλλα, ενώ από τα χοντρά κοτσάνια παίρνουμε μόνο τα φύλλα. Το πλύσιμο και το κόψιμοτης θέλουν προσοχή για να μην «τραυματίσουμε» τα φύλλα και βγάλουντη «γλίτσα» τους – «ξεφυλλίζουμε» κλωναράκια και φύλλα με το χέρι.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών