ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Πώς θα κάνουμε τα λαδερά μας λιγότερο λαδερά

Αντί να τσιγαρίσουμε το κρεμμύδι στην αρχή με λάδι, το αχνίζουμε με ελάχιστο νερό μέχρι να μαλακώσει κάπως. Μετά, προσθέτουμε τα λαχανικά, τα αχνίζουμε κι …

01.03.2013| Updated: 25.06.2021
Πώς θα κάνουμε τα λαδερά μας λιγότερο λαδερά

Αντί να τσιγαρίσουμε το κρεμμύδι στην αρχή με λάδι, το αχνίζουμε με ελάχιστο νερό μέχρι να μαλακώσει κάπως. Μετά, προσθέτουμε τα λαχανικά, τα αχνίζουμε κι αυτά λίγο και εν συνεχεία ρίχνουμε με τη σειρά που το κάνουμε συνήθως τα υγρά του μαγειρέματος (νερό, κρασί, ζωμός), την ντομάτα (φρέσκια, κονσέρβας ή πελτέ) και τα μυρωδικά.

Προσθέτουμε λάδι κατά βούληση στο τέλος του μαγειρέματος ή κατ’ ευθείαν στα πιάτα.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών