ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πως τρίβουμε το μπαχάρι

Καλό είναι να αγοράζουμε τα μπαχαρικά ολόκληρα και όχι σε σκόνη, για να πάρουμε καλύτερα τα αρώματά τους. Επειδή το μπαχάρι, όπως κι άλλα της …

12.10.2016
Φωτογραφία: Άκης Ορφανίδης

Καλό είναι να αγοράζουμε τα μπαχαρικά ολόκληρα και όχι σε σκόνη, για να πάρουμε καλύτερα τα αρώματά τους. Επειδή το μπαχάρι, όπως κι άλλα της κατηγορίας, δεν μπαίνει σε όλες τις συνταγές άκοπο ή θα πρέπει πριν από το σερβίρισμα να το αφαιρέσουμε, καλό είναι να το αλέθουμε σε μύλο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών