ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πώς βγάζουμε άθικτα τα σπόρια από το ρόδι;

Οι σπόροι ροδιού είναι γεμάτοι με αντιοξειδωτικά και είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε σαλάτες, κοκτέιλ και επιδόρπια. Αλλά πως τα βγάζουμε;

04.01.2012
Φωτογραφία: Shutterstock

Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου μάς δείχνει πώς βγάζουμε τα σπόρια από το ρόδι χωρίς να θυσιάσουμε ούτε ένα, μια οδηγία που θα μας φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη αν θέλουμε να τα αξιοποιήσουμε στις σαλάτες και στα γλυκά των γιορτινών τραπεζωμάτων.

 

 

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών