Αν αναρωτιέστε πόσο αλάτι να βάλετε στο φαγητό, ιδού ένας γενικός κανών: 1 κιλό υλικών (κρέας, ψάρι, λαχανικά) θέλει περί τα 10 – 12 γρ. αλάτι. Επειδή όμως το πόσο αλμυρό θέλετε το φαγητό εξαρτάται από το υποκειμενικό σας γούστο, ξεκινήστε με 6 – 8 γρ. αλάτι και δοκιμάζοντας προσθέτετε στο τέλος όσο νομίζετε ότι λείπει.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Πόσο αλάτι να βάλω;
Αν αναρωτιέστε πόσο αλάτι να βάλετε στο φαγητό, ιδού ένας γενικός κανών: 1 κιλό υλικών (κρέας, ψάρι, λαχανικά) θέλει περί τα 10 – 12 γρ. …
13.12.2016| Updated: 25.06.2021![Πόσο αλάτι να βάλω;](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2021/03/b_alati.jpg)
![MHT](/wp-content/themes/vilva/images/MHT.png)