Σε πολλούς αρέσει το ψωμί να έχει αρκετά τραγανή κόρα. Ένας απλός τρόπος να το πετύχουμε αυτό είναι πασπαλίζοντας την επιφάνεια του ψωμιού με λίγο ρυζάλευρο λίγο πριν από το ψήσιμο.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Ρυζάλευρο για τραγανή κόρα
Σε πολλούς αρέσει το ψωμί να έχει αρκετά τραγανή κόρα. Ένας απλός τρόπος να το πετύχουμε αυτό είναι πασπαλίζοντας την επιφάνεια του ψωμιού με λίγο …
01.04.2013| Updated: 25.06.2021![Ρυζάλευρο για τραγανή κόρα](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2021/03/b_shutterstock_92887873.jpg)
![MHT](/wp-content/themes/vilva/images/MHT.png)