Από τη μία θέλουν πολύ χρόνο και κόπο, από την άλλη είναι πεντανόστιμα και η μυρωδιά τους όταν ψήνονται σηματοδοτούν το Πάσχα. Φέτος, δεν υπάρχει δίλημμα: φυσικά και θα μπούμε στον κόπο να φτιάξουμε τσουρέκια για να μυρίσει το σπίτι και να περάσουμε ευχάριστες ώρες στην κουζίνα.
Κλασικό πασχαλινό τσουρέκι της Εύης Βουτσινά
Τσουρέκια γεμιστά με ξηρούς καρπούς
Αλλιώτικα σοκολατένια τσουρέκια
Τσουρέκι με ζαχαρωμένα φρούτα του Στέλιου Παρλιάρου