Όταν μαγειρεύουμε τα κρεμμύδια συνήθως αποκτούν ένα σκούρο, μάλλον άσχημο χρώμα στο μαγείρεμα. Για να το αποφύγουμε δοκιμάζουμε κάτι απλό: Ρίχνουμε 1 – 2 κουτ. γλυκού φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού στην κατσαρόλα όπου μαγειρεύονται τα κρεμμύδια. Ετσι, θα διατηρήσουν το έντονο και φωτεινό χρώμα τους και δεν ξινίζουν.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Σκουραίνουν τα ξερά κρεμμύδια στο μαγείρεμα;
Όταν μαγειρεύουμε τα κρεμμύδια συνήθως αποκτούν ένα σκούρο, μάλλον άσχημο χρώμα στο μαγείρεμα. Για να το αποφύγουμε δοκιμάζουμε κάτι απλό: Ρίχνουμε 1 – 2 κουτ. …
09.10.2012| Updated: 25.06.2021![Σκουραίνουν τα ξερά κρεμμύδια στο μαγείρεμα;](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2021/03/b_shutterstock_99015428.jpg)
![MHT](/wp-content/themes/vilva/images/MHT.png)