ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Σκουραίνουν τα ξερά κρεμμύδια στο μαγείρεμα;

Όταν μαγειρεύουμε τα κρεμμύδια συνήθως αποκτούν ένα σκούρο, μάλλον άσχημο χρώμα στο μαγείρεμα. Για να το αποφύγουμε δοκιμάζουμε κάτι απλό: Ρίχνουμε 1 – 2 κουτ. …

09.10.2012| Updated: 25.06.2021
Σκουραίνουν τα ξερά κρεμμύδια στο μαγείρεμα;

Όταν μαγειρεύουμε τα κρεμμύδια συνήθως αποκτούν ένα σκούρο, μάλλον άσχημο χρώμα στο μαγείρεμα. Για να το αποφύγουμε δοκιμάζουμε κάτι απλό: Ρίχνουμε 1 – 2 κουτ. γλυκού φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού στην κατσαρόλα όπου μαγειρεύονται τα κρεμμύδια. Ετσι, θα διατηρήσουν το έντονο και φωτεινό χρώμα τους και δεν ξινίζουν.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών