ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συντηρήστε τη σπιτική ζύμη πίτσας

Κάνατε τον κόπο και φτιάξατε σπιτική ζύμη για πίτσες; Καλό είναι να την διατηρήσετε σωστά μέχρι την ώρα που θα ψήσετε τις πίτσες: Ανοίγουμε τις …

20.01.2014

Κάνατε τον κόπο και φτιάξατε σπιτική ζύμη για πίτσες; Καλό είναι να την διατηρήσετε σωστά μέχρι την ώρα που θα ψήσετε τις πίτσες: Ανοίγουμε τις βάσεις στη διάμετρο που θέλουμε, βάζουμε την κάθε μία επάνω σε ένα κομμάτι λαδόκολλας, πασπαλίζουμε με ψιλό σιμιγδάλι και τις στοιβάζουμε τη μία επάνω στην άλλη. Τις τυλίγουμε όλες μαζί με μια καθαρή και στεγνή βαμβακερή πετσέτα ή με διάφανη μεμβράνη και τις διατηρούμε στο ψυγείο έως 48 ώρες.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών