ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Τα ασπράδια που περίσσεψαν

ασπράδια, αυγά, αποθήκευση, χρήσιμα

13.12.2016

Αν χρησιμοποιήσουμε μόνο τους κρόκους των αυγών για να φτιάξουμε ένα γλυκό, επ’ ουδενί λόγω δεν πετάμε τα ασπράδια. Τα βάζουμε σε δοχείο αποθήκευσης με καλό κλείσιμο και τα διατηρούμε στο ψυγείο. Μετά από 3 ημέρες, μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε την πιο αφράτη και σφιχτή μαρέγκα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών