ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Τα γεμιστά δεν τρώγονται καυτά

Η ιδανική θερμοκρασία κατανάλωσης των γεμιστών και γενικά των λαδερών φαγητών είναι όταν είναι χλιαρά ή -ακόμα καλύτερα- όταν αποκτήσουν θερμοκρασία δωματίου. Μάλιστα, υπάρχουν πολλοί …

26.08.2011
Φωτογραφία: Studio Reflector

Η ιδανική θερμοκρασία κατανάλωσης των γεμιστών και γενικά των λαδερών φαγητών είναι όταν είναι χλιαρά ή -ακόμα καλύτερα- όταν αποκτήσουν θερμοκρασία δωματίου. Μάλιστα, υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι σε ορισμένες περιπτώσεις (όπως στα γεμιστά και στο μπριάμ) είναι πιο νόστιμα την επομένη, κατ’ ευθείαν από το ψυγείο ή αφού τα αφήσουμε για λίγη ώρα εκτός.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών