…αν, πριν τα φάμε, τα ζεστάνουμε λίγο στο φούρνο ή ακόμα και στο μάτι της κουζίνας (πάνω σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο). Έτσι ζωντανεύει η γεύση τους.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Τα ξερά σύκα είναι πιο νόστιμα…
…αν, πριν τα φάμε, τα ζεστάνουμε λίγο στο φούρνο ή ακόμα και στο μάτι της κουζίνας (πάνω σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο). Έτσι ζωντανεύει η γεύση …
02.09.2011| Updated: 25.06.2021![Τα ξερά σύκα είναι πιο νόστιμα…](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2021/03/b_shutterstock_82797031.jpg)
![MHT](/wp-content/themes/vilva/images/MHT.png)