ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Το αλκοόλ στο φαγητό

Αν το φαγητό που μαγειρεύετε απαιτεί «σβήσιμο» με αλκοόλ...

11.11.2011

Αν το φαγητό που μαγειρεύετε απαιτεί «σβήσιμο» με αλκοόλ και διστάζετε να το βάλετε γιατί θα το φάει και το παιδί σας, μην ανησυχείτε. Απλώς, όταν προσθέσετε το ποτό στη συνταγή (κρασί, βότκα, ρακή κ.λπ.) καλό θα ήταν να περιμένετε 2-3 λεπτά ώστε να εξατμιστεί το αλκοόλ. Μ’ αυτόν τον τρόπο κρατάτε τα αρώματα του ποτού που έχετε βάλει, χωρίς να έχετε ενοχές για τα μικρά σας!

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών