ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Το απαραίτητο κοσκίνισμα

Ο λόγος που χρειάζεται να κοσκινίζουμε το αλεύρι σε κάποιες συνταγές είναι για να διαλυθούν τυχόν σβόλοι και να ενσωματώσουμε αέρα στη μάζα του ώστε …

08.08.2011

Ο λόγος που χρειάζεται να κοσκινίζουμε το αλεύρι σε κάποιες συνταγές είναι για να διαλυθούν τυχόν σβόλοι και να ενσωματώσουμε αέρα στη μάζα του ώστε να γίνει πιο αφράτο και φουσκωτό το γλυκό μας. Βοηθάμε, δηλαδή, να ενσωματωθούν καλύτερα τα υλικά και να μην «κάτσει» το μείγμα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών