ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Το κουρκούτι να είναι παγωμένο

Το κουρκούτι στο οποίο βυθίζουμε υλικά για τηγάνισμα, πρέπει να είναι κρύο, γι’ αυτό και το διατηρούμε μέσα σε παγωμένο μπεν μαρί, δηλαδή μέσα σε …

13.12.2016

Το κουρκούτι στο οποίο βυθίζουμε υλικά για τηγάνισμα, πρέπει να είναι κρύο, γι’ αυτό και το διατηρούμε μέσα σε παγωμένο μπεν μαρί, δηλαδή μέσα σε ένα μπολ που βάζουμε μέσα σε ένα μεγαλύτερο μπολ γεμάτο παγάκια. Οσο πιο κρύο είναι το κουρκούτι, τόσο καλύτερα και ομοιόμορφα θα καλύψει το υλικό που θα βυθίσουμε σε αυτό. Το αποτέλεσμα είναι να παραμένει πάνω στο υλικό κατά το τηγάνισμα και να διογκώνεται ομοιόμορφα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών