Οταν φτιάχνουμε σάλτσες ντομάτας ή άλλα φαγητά στα οποία χρησιμοποιούμε το θερινό ζαρζαβατικό, προσθέτουμε στο μαγείρεμα λίγη ζάχαρη, η οποία ισορροπεί την οξύτητα. Υπολογίζουμε 1 κοφτό κουτ. γλυκού ζάχαρη για το φαγητό 4 ατόμων. Το ίδιο αποτέλεσμα θα πετύχουμε αν χρησιμοποιήσουμε 1/2 κουτ. γλυκού μέλι.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Ζάχαρη στα ντοματοφαγητά
Οταν φτιάχνουμε σάλτσες ντομάτας ή άλλα φαγητά στα οποία χρησιμοποιούμε το θερινό ζαρζαβατικό, προσθέτουμε στο μαγείρεμα λίγη ζάχαρη, η οποία ισορροπεί την οξύτητα. Υπολογίζουμε 1 …
12.07.2012| Updated: 25.06.2021![Ζάχαρη στα ντοματοφαγητά](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2021/03/b_img4658.jpg)
![MHT](/wp-content/themes/vilva/images/MHT.png)