ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ζωμός εν τάχει

Οι ζωμοί νοστιμίζουν τα φαγητά προσδίδοντάς τους βάθος γεύσης. Αν δεν έχουμε χρόνο να φτιάξουμε έναν κλασικό ζωμό, μπορούμε να ετοιμάσουμε γρήγορα στην παρασκευή τους …

14.12.2016

Οι ζωμοί νοστιμίζουν τα φαγητά προσδίδοντάς τους βάθος γεύσης. Αν δεν έχουμε χρόνο να φτιάξουμε έναν κλασικό ζωμό, μπορούμε να ετοιμάσουμε γρήγορα στην παρασκευή τους «τσάγια» μυρωδικών. Βράζουμε, δηλαδή, στη χύρτα, μυρωδικά (φρέσκα και ξερά) που μας βρίσκονται στο σπίτι (π.χ. σέλινο, μαϊντανό, θυμάρι, δάφνη, μπαχάρια, μαραθόσπορο, κόλιανδρο, πιπέρια κ.λπ.). Εμπλουτίζουμε το ζωμό με λαχανικά, όπως κρεμμύδι, καρότα, πράσα, αν φυσικά τα έχουμε στη διάθεσή μας.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών