ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Tο Κυριακάτικο μενού του σεφ Απόστολου Στεργιόπουλου

Ο Απόστολος Στεργιόπουλος, σεφ πατρόν του Bistrot ΑΡΝΗ στην Καρδίτσα (ανοιχτό αυτή την περίοδο για take away) μας προτείνει ένα κλασικό μενού, κυριακάτικο και γιορτινό, με αναφορές στην αγαπημένη του γαλλική κουζίνα που είναι και το φόρτε του.

14.01.2021

Ο Απόστολος Στεργιόπουλος, σεφ πατρόν του Bistrot ΑΡΝΗ στην Καρδίτσα (ανοιχτό αυτή την περίοδο για take away) μας προτείνει ένα κλασικό μενού, κυριακάτικο και γιορτινό, με αναφορές στην αγαπημένη του γαλλική κουζίνα που είναι και το φόρτε του.

Πρώτο πιάτοΣούπα βελουτέ μπρόκολου

Κύριο πιάτο: Μοσχαρίσια μάγουλα με κυδώνια, μαυροδάφνη και ανεβατό τυρί Ελασσόνας

Επιδόρπιο: Κρεπ σουζέτ

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών