ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Τσαουλιά λαδερά με σκορδάτο γιαούρτι και άνηθο

Αν προτιμάμε τα λαδερά χωρίς σάλτσα, μόνο με το λάδι τους ελαφρώς κοκκινισμένο από τα ολόκληρα κομμάτια ντομάτας, τότε θα παραλείψουμε τις τριμμένες ντομάτες.

21.07.2016| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος
Τσαουλιά λαδερά με σκορδάτο γιαούρτι και άνηθο

Αν προτιμάμε τα λαδερά χωρίς σάλτσα, μόνο με το λάδι τους ελαφρώς κοκκινισμένο από τα ολόκληρα κομμάτια ντομάτας, τότε θα παραλείψουμε τις τριμμένες ντομάτες.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών