Σαμπάνια με χυμό πορτοκαλιού. Φτιάχθηκε το 1921 στο λονδρέζικο Buck’s bar. Θα χρειαστείτε ένα prosseco, μια cava ή ένα καλό ξηρό ελληνικό αφρώδες.

Υλικά

Διαδικασία

  1. Απαιτούνται πολύ κρύα υλικά.
  2. Βάζουμε πρώτα στο ποτήρι της σαμπάνιας το χυμό πορτοκαλιού, τη σαμπάνια και δεν ανακατεύουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών