Caesar salad ξέραμε, caesar σάντουιτς όμως;
Υλικά
Μερίδες: για 2 άτομαΔιαδικασία
- Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλου εγκάρσια στη μέση για να λεπτύνει.
- Λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο και το ψήνουμε κάτω από καυτό γκριλ για 4 - 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Ξεφουρνίζουμε και κόβουμε σε λωρίδες.
- Χοντροκόβουμε τα φύλλα μαρουλιού.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι με την τριμμένη παρμεζάνα, το χυμό λεμονιού, την κάππαρη, το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε.
- Ψήνουμε στην τοστιέρα το ψωμί και, αν θέλουμε, τρίβουμε τις φέτες με το σκόρδο.
- Σε μία από τις φέτες απλώνουμε φυλλαράκια μαρουλιού και το μισό κοτόπουλο.
- Περιχύνουμε με λίγη από τη σος και από πάνω βάζουμε λίγες φλούδες παρμεζάνας.
- Σκεπάζουμε το σάντουιτς με 1 φέτα ψωμί και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για το δεύτερο σάντουιτς.