Caesar salad ξέραμε, caesar σάντουιτς όμως;

Υλικά

Μερίδες: για 2 άτομα

Διαδικασία

  1. Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλου εγκάρσια στη μέση για να λεπτύνει.
  2. Λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο και το ψήνουμε κάτω από καυτό γκριλ για 4 - 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
  3. Ξεφουρνίζουμε και κόβουμε σε λωρίδες.
  4. Χοντροκόβουμε τα φύλλα μαρουλιού.
  5. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι με την τριμμένη παρμεζάνα, το χυμό λεμονιού, την κάππαρη, το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε.
  6. Ψήνουμε στην τοστιέρα το ψωμί και, αν θέλουμε, τρίβουμε τις φέτες με το σκόρδο.
  7. Σε μία από τις φέτες απλώνουμε φυλλαράκια μαρουλιού και το μισό κοτόπουλο.
  8. Περιχύνουμε με λίγη από τη σος και από πάνω βάζουμε λίγες φλούδες παρμεζάνας.
  9. Σκεπάζουμε το σάντουιτς με 1 φέτα ψωμί και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για το δεύτερο σάντουιτς.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT