30' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 50 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

  1. Ζυμώνετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις, το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, τον καφέ, το βούτυρο, το κρασί, το νερό και τη ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη ζύμη.
  2. Τη βάζετε στο ψυγείο να παγώσει για 20 λεπτά.
  3. Βάζετε το ηλιέλαιο να κάψει.
  4. Σε ένα πάγκο ρίχνετε λίγο αλεύρι και με τη βοήθεια του πλάστη ανοίγετε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο.
  5. Με μια κούπα κόβετε στρογγυλά canolli, τα τυλίγετε στο δάκτυλό σας, πιέζετε τις 2 άκρες να κολλήσουν και τα ρίχνετε στο λάδι να τηγανιστούν.
  6. Τα βάζετε σε απορροφητικό χαρτί και επαναλμβάνετε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσει όλη η ζύμη.
  7. Χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème με λίγη ζάχαρη άχνη να αφρατέψει.
  8. Γεμίζετε τα canolli με λίγη Μαρμελάδα Βερίκοκο Fytro και στις άκρες καλύπτετε με το έτοιμο ΓΙΩΤΗΣ Crème.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών