20' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 35 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 500 γρ. περίπου

Διαδικασία

  1. Βάζετε όλα τα υλικά εκτός από τα αυγά στο μίξερ και χτυπάτε με το φτερό, μέχρι να αποκτήσουν μια αμμώδη υφή.
  2. Προσθέτετε τα αυγά και ζυμώνετε μέχρι να γίνει η ζύμη ομοιόμορφη και την αφήνετε στο ψυγείο για 1-2 ώρες να παγώσει.
  3. Ανοίγετε με τον πλάστη φύλλο 4-5 mm και κόβετε σε διάφορα σχήματα.
  4. Επαναλαμβάνετε μέχρι να τελειώσει η ζύμη.
  5. Ψήνετε στους 170°C για 15-17 λεπτά.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών