20' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
2 ώρες αναμονή
Σύνολο: 2 ώρες και 35 λεπτά

Υλικά

Βάρος: 500 γρ. περίπου

Διαδικασία

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από τα αυγά, στο μίξερ και χτυπάμε με το φτερό, μέχρι να αποκτήσουν μια αμμώδη υφή.
  2. Προσθέτουμε τα αυγά, ζυμώνουμε μέχρι να γίνει η ζύμη ομοιόμορφη και την αφήνουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες να παγώσει.
  3. Ανοίγουμε με τον πλάστη φύλλο για τα μπισκότα 4-5 χιλιοστά και κόβουμε σε διάφορα σχήματα. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσει η ζύμη.
  4. Ψήνουμε τα μπισκότα στους 170°C για 15-17 λεπτά.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών