20'
προετοιμασία
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 4-6Για το crumble:
Διαδικασία
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170 βαθμούς με αέρα.
- Βουτυρώνετε ένα πυρίμαχο σκεύος (20 – 23 εκ.) και απλώνετε τις φέτες μήλου. Πασπαλίζετε με την ζάχαρη και την κανέλα.
- Βάζετε σε ένα μπολ το αλεύρι, την ζάχαρη και τους κύβους βούτυρο και τρίβετε με τα ακροδάχτυλά σας μέχρι να αναμειχθούν. Ρίχνετε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύετε προσεκτικά.
- Καλύπτετε τα μήλα με το crumble και ψήνετε για 35 – 40 λεπτά. Αφήνετε να κρυώσει για 10 λεπτά και σερβίρετε με χτυπημένη κρέμα γάλακτος.