20' προετοιμασία
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Για το crumble:

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170 βαθμούς με αέρα.
  2. Βουτυρώνετε ένα πυρίμαχο σκεύος (20 – 23 εκ.) και απλώνετε τις φέτες μήλου. Πασπαλίζετε με την ζάχαρη και την κανέλα.
  3. Βάζετε σε ένα μπολ το αλεύρι, την ζάχαρη και τους κύβους βούτυρο και τρίβετε με τα ακροδάχτυλά σας μέχρι να αναμειχθούν. Ρίχνετε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύετε προσεκτικά.
  4. Καλύπτετε τα μήλα με το crumble και ψήνετε για 35 – 40 λεπτά. Αφήνετε να κρυώσει για 10 λεπτά και σερβίρετε με χτυπημένη κρέμα γάλακτος.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών