15' προετοιμασία
25' μαγείρεμα
Σύνολο: 40'

Υλικά

Μερίδες: 12 μικρές φόρμες

Για την κρέμα

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C και απλώνουμε 12 χάρτινα φορμάκια για cup cakes σε ένα μέτριο ταψί.
  2. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη, μέχρι να σχηματιστεί μια αφράτη κρέμα. Ρίχνουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν στο μείγμα. Προσθέτουμε σταδιακά τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να σχηματιστεί μια λεία ζύμη.
  3. Αδειάζουμε τη ζύμη στα φορμάκια, στρώνουμε την επιφάνεια ομοιόμορφα και ψήνουμε για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν. Ελέγχουμε, τρυπώντας με μαχαίρι, ένα cup cake στο κέντρο του. Αν βγεί στεγνό, είναι έτοιμα, διαφορετικά ψήνουμε λίγα λεπτά ακόμα. Αποσύρουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
  4. ΚρέμαΣε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε όλα τα μπαχαρικά. Φτιάχνουμε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Ρίχνουμε τη μισή ποσότητα από τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε με σπάτουλα, μέχρι να αναμειχθούν.
  5. ΣερβίρισμαΞεφορμάρουμε τα cups cakes και τα βάζουμε σε πιατέλα. Βάζουμε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σε κορνέ και καλύπτουμε την επιφάνεια των cups cakes. Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο μείγμα μπαχαρικών και σερβίρουμε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT