Στραγγίζουμε τα φασόλια, τα βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό που να τα υπερκαλύπτει και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 50 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν, χωρίς όμως να λιώσουν. Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
Σάλτσα: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το πιρούνι όλα τα υλικά για τη σάλτσα και περιχύνουμε τη σαλάτα.
Σκορπίζουμε τη φέτα, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.