Υλικά

Για τη σάλτσα

Για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

Διαδικασία

  1. Στραγγίζουμε τα φασόλια, τα βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό που να τα υπερκαλύπτει και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 50 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν, χωρίς όμως να λιώσουν. Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
  2. Σάλτσα: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το πιρούνι όλα τα υλικά για τη σάλτσα και περιχύνουμε τη σαλάτα.
  3. Σκορπίζουμε τη φέτα, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών