15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 800 γρ.

Διαδικασία

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τις φράουλες με το τσίπουρο ή το χυμό και τη ζάχαρη άχνη και τις αφήνουμε για περίπου 2 ώρες, να αρωματιστούν και να βγάλουν τα υγρά τους. Xτυπάμε στον ηλεκτρικό πολυκόφτη που διαθέτουμε το γιαούρτι, το λεμόνι και το μείγμα με τις φράουλες μέχρι να σχηματιστεί μια λεία κρέμα.
  2. Την αδειάζουμε σε μεταλλικό κατά προτίμηση μπολ και την αφήνουμε στην κατάψυξη για περίπου 1 ώρα. Τη βγάζουμε, τη χτυπάμε στο μίξερ για να αφρατέψει και την ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για άλλη 1 ώρα. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία άλλες 2 φορές και σερβίρουμε. Αν έχουμε παγωτομηχανή, ακολουθούμε τις οδηγίες της.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT